• Nieuws & Facebook

  Op deze pagina vind je nieuwsberichten en ook de posts van onze facebook pagina.

 • Nieuwsberichten

  broken image

  Eco-Trust Winterwandeling 10 kilometer

  Wandel met ons mee op 10 december 2023 in het Amsterdamse Bos

  Op zondag 10 december organiseren we onze eigen “Eco-Trust Winterwandeling”, een wandeltocht van 10 kilometer door het Amsterdamse Bos. Al wandelend met elkaar, halen we op een sportieve manier geld op voor onderwijs aan de kinderen in Zuid-India. Wandel jij met ons mee?

  Dekosten van de wandeling zijn €25, daarmee steun je de educatie aan kinderen in Zuid-India. Je kunt ook loten kopen waarmee je na afloop van de wandeling leuke Indiase prijzen kunt winnen. Na afloop van de wandeling drinken we met elkaar wat warms en maken we een leuke groepsfoto. Uiteraard is het bestuur ook van de partij. We zien je graag op 10 december! Aanmelden kan via dit formulier.

  broken image

  Help mee de zonnepanelen op Wonderland te vervangen!

  -- UPDATE: het is gelukt om voldoende giften op te halen! Dank voor uw steun!--

   

  Met jouw steun maken we ons kinderproject nog duurzamer!

  In India schijnt de zon vaak en dat is fijn voor de opbrengst van de zonnepanelen. Maar die zijn inmiddels, na 15 jaar, hard aan vervanging toe. Net als en deel van de elektrische bedrading.

  Met nieuwe panelen en veilige bedrading kan het onderwijs aan de meisjes en jongens op een goede manier doorgang vinden en geven we actief invulling aan 'eco' in onze naam: zorg voor kind én natuur.

  Wil je ons helpen? Met jouw donatie kunnen we hier weer wat moois van maken. Klik op de Geef-actie en maak direct jouw bijdrage over. Dankjewel! www.geef.nl/nl/actie/geef-energie-aan-educatie/donateurs

  broken image

  Steun je ons?

  Koop onze kalender

  We hebben nog enkele verjaardagskalenders voorradig. Een prima cadeau-idee, misschien al wel voor de Sint of voor onder de kerstboom. Of doe hem jezelf cadeau.

  De kalender kost slechts €12,50 en daarvoor sturen we hem ook nog naar je toe.

  Wil je er eentje bestellen? Dat kan heel eenvoudig. Stuur een mail aan: penningmeester@ecotrust.nl en vermeldt daarin hoeveel kalenders je wilt bestellen. De penningmeester stuurt je dan een betaalverzoek of tikkie, en na betaling ontvang je de kalender thuis.

   

  Let op, we hebben nog maar enkele kalenders, dus bestel snel: op = op !

 • Facebook