• Bestuur

  Stichting Eco-Trust wordt volledig door vrijwilligers geleid

  Dyone de Bie

  Voorzitter

  "Al vele jaren ken ik de Eco-Trust via mijn ouders die er ieder jaar twee maanden naar toe gingen. Ik zag de foto’s, hoorde de enthousiaste verhalen en wist dat het iets goeds was. Maar ik werd pas echt geraakt toen ik er in 2013 twee weken naar toe ging. Ik vond het heel speciaal om daar samen met Hans en Louisa te zijn. Een groep Indiase kinderen werden individuen met een naam en een verhaal. Ik zag en voelde hoe we met een kleine bijdrage een groot verschil kunnen maken. Vanaf 2017 heb ik de voorzittershamer overgenomen van Louisa om samen met de overige bestuursleden me in te zetten voor de kinderen van de Eco-Trust."

  Maaike Stam

  Bestuurslid / redactie nieuwsbrief

  “Ik kwam op Wonderland terecht via mijn lieve vriendin Dyone en haar ouders Hans en Louisa. Onder de indruk van het land en van Wonderland, wilde ik graag iets doen voor het project!

  De foto is gemaakt op spelletjesavond. Ik verloor verschrikkelijk van Eklavan; Kathir moest me helpen...”

  Linda Speerstra

  Secretaris

  "Na alle enthousiaste verhalen van Louisa over het Eco-Trust project, heb ik in 2016 Wonderland zelf bezocht en de kinderen ontmoet.

  Het project ademt een oase van rust en is goed onderhouden. De jongens en ook de meisjes die ’s middags de huiswerkklas bezoeken zijn serieus, blij en opgewekt. Het was goed om te zien dat dit kleinschalige project zo goed functioneert.

  Nu dan betrokken als secretaris van de stichting zodat ik op deze manier ook kan bijdragen aan Eco-Trust."

  Helma Burgmeijer

  Penningmeester

  "In 2009 ben ik voor het eerst op bezoek geweest bij het project in India. Toen vergezelde ik een groep jongeren, die in Nederland geld had ingezameld voor India en op Wonderland zelf de handen uit de mouwen stak. En al direct zag ik wat de steun uit Nederland betekende voor de kinderen in India. Kinderen die een zwaar leven hebben, die kansarm op de wereld komen, kunnen we met onze steun, hoop bieden en een kans op een betere toekomst. En zo raakte ik verknocht aan het project. Vanaf 2011 doe ik dat als penningmeester van de Stichting in Nederland. Zo draag ik zelf een actief steentje bij aan dit prachtige project!"

   

 • Adviseurs

  Louisa de Bie-Dudink

  Hans de Bie

  Mirjam Hartgers
  Raymond Niemeijer

  Michael Dukker

  Marieke Viergever

  Nieuwsbrief en Website

  Nieuwsbrief
  Maaike Stam
  Print: Kelly Print & Copy
   

  Website & Social Media
  Vacature, webmaster

  Guido Soeteman, Social Media