• Bestuur

  Stichting Eco-Trust wordt volledig door vrijwilligers geleid

  broken image

  Dyone de Bie

  Voorzitter

  "Al vele jaren ken ik de Eco-Trust via mijn ouders die er ieder jaar twee maanden naar toe gingen. Ik zag de foto’s, hoorde de enthousiaste verhalen en wist dat het iets goeds was. Maar ik werd pas echt geraakt toen ik er in 2013 twee weken naar toe ging. Ik vond het heel speciaal om daar samen met Hans en Louisa te zijn. Een groep Indiase kinderen werden individuen met een naam en een verhaal. Ik zag en voelde hoe we met een kleine bijdrage een groot verschil kunnen maken. Vanaf 2017 heb ik de voorzittershamer overgenomen van Louisa om samen met de overige bestuursleden me in te zetten voor de kinderen van de Eco-Trust."

  broken image

  Helma Burgmeijer

  "In 2009 ben ik voor het eerst op bezoek geweest bij het project in India. Toen vergezelde ik een groep jongeren, die in Nederland geld had ingezameld voor India en op Wonderland zelf de handen uit de mouwen stak. En al direct zag ik wat de steun uit Nederland betekende voor de kinderen in India. Kinderen die een zwaar leven hebben, die kansarm op de wereld komen, kunnen we met onze steun, hoop bieden en een kans op een betere toekomst. En zo raakte ik verknocht aan het project. Vanaf 2011- voorjaar 2023 deed ik dat als penningmeester van de Stichting in Nederland, en nu als secretaris. Zo draag ik zelf een actief steentje bij aan dit prachtige project!"

   

  broken image

  Linda Speerstra

  Penningmeester

  "Na alle enthousiaste verhalen van Louisa over het Eco-Trust project, heb ik in 2016 Wonderland zelf bezocht en de kinderen ontmoet.

  Het project ademt een oase van rust en is goed onderhouden. De jongens en ook de meisjes die ’s middags de huiswerkklas bezoeken zijn serieus, blij en opgewekt. Het was goed om te zien dat dit kleinschalige project zo goed functioneert.

  Na eerst betrokken zijn geweest als secretaris van de stichting, ben, heb ik voorjaar 2023 het penningmeesterschap op me genomen, zodat ik op deze manier ook kan bijdragen aan Eco-Trust."

  broken image

  Maaike Stam

  Bestuurslid / redactie nieuwsbrief

  “Ik kwam op Wonderland terecht via mijn lieve vriendin Dyone en haar ouders Hans en Louisa. Onder de indruk van het land en van Wonderland, wilde ik graag iets doen voor het project!

  De foto is gemaakt op spelletjesavond. Ik verloor verschrikkelijk van Eklavan; Kathir moest me helpen...”

  broken image

  Marianne Versteegh

  Bestuurslid

  "Ik heb vanaf 1996 de yogalessen gevolgd van Louisa de Bie en altijd met bewondering geluisterd naar alle verhalen over Eco-Trust. Een mooi kleinschalig project waar kinderen ervaringen meekrijgen die hun verdere leven kunnen verrijken. Dat is de kracht van educatie. Nu ik met pensioen ben en wat meer tijd heb, wil ik me graag inzetten voor dit project."

   

 • Adviseurs

  Louisa de Bie-Dudink

  Mirjam Hartgers
  Raymond Niemeijer

  Michael Dukker

  Marieke Viergever

  Nieuwsbrief en Website

  Nieuwsbrief
  Maaike Stam
  Print: Kelly Print & Copy
   

  Website & Social Media
  Michael Dukker, webmaster