• Donaties

  Stichting Eco-Trust, IBAN: NL44 INGB000 5365753

  Betere Wereld

  Iedereen kan iets goeds doen of kan de wereld iets goeds nalaten. Goede doelen zoals Eco-Trust werken samen aan een betere wereld.

  Uw donatie is zeer welkom

  Met uw donatie kunnen wij veel doen voor de kinderen van ons project in het Zuid Indiase Tamil Nadu: onderdak, voeding, kleding en natuurlijk onderwijs en bewustwording op ecologisch gebied.

  Veel van onze donateurs kiezen ervoor om er een automatische overschrijving van te maken, bijvoorbeeld per maand of per kwartaal. Elke donatie is welkom, groot of klein.

   

  Bankgegevens: u kunt uw donatie overmaken op IBAN: 

  NL44 INGB000 5365753 t.n.v. Stichting Eco-Trust te Amstelveen.

  Fiscaal vriendelijk schenken (ANBI-status)

  De overheid stimuleert schenken aan goede doelen. Daarom kun u tot maximaal 49,5% (hoogste schijf, box 1) van uw periodieke gift van de belastingdienst terugkrijgen als u aan een goed doel met een ANBI status schenkt. Sinds 2008 merkt de Belastingdienst de Stichting Eco-Trust aan als Algemeen Nut Beogende Instelling, ook wel afgekort tot ANBI (ons RSIN/fiscaal nummer is 810832008).

  U heeft hiervoor géén notariële akte meer nodig, een overeenkomst van De Belastingdienst volstaat. Deze wordt door u en door de Stichting Eco-Trust ondertekend, en u bewaart eenvoudig een exemplaar bij uw belastingpapieren.

  Meer informatie vindt u op de website van de Belastingdienst. Onze penningmeester Linda Speerstra stuurt u deze overeenkomst graag toe, samen met meer informatie over fiscaal vriendelijk schenken.

  -> Snel doneren

  Om het u gemakkelijk te maken kunt u deze QR code scannen en een 'snelle' donatie aan ons project doen.

   

   

   

   

   

  broken image

  Nalaten

  Steeds meer mensen leggen in hun testament vast dat (een deel van) hun nalatenschap naar één of meer goede doelen gaat, een z.g. Legaat. Zij willen het goede doel blijven steunen ook als zij er niet meer zijn. Als u dit overweegt kan uw notaris hier meer over vertellen.
  Meer informatie of advies over deze mogelijkheden? Onze penningmeester Linda Speerstra denkt graag met u mee. U kunt contact met haar opnemen via mail of telefoon (06) 553 558 60.

 • Tip: doe ook een Statiegeld actie!

  Bij veel supermarkten is het tegenwoordig mogelijk om de statiegeld opbrengsten van een maand te laten doneren aan een goed doel. Een leuke extra bron van inkomsten voor ons educatieve kinderproject. Het enige dat een supermarkt vaak vraagt, is een flyer van het project. Dat verhoogt namelijk het aantal ingeleverde statiegeld bonnetjes.

  Wilt u ook bij uw supermarkt geld ophalen voor Stichting Eco-Trust? Informeer bij de informatiebalie van de supermarkt. En gebruik de flyer, die vindt u hier.