• Ambassadeurs

  Het Eco-Trustproject word ondersteund door ambassadeurs. Bekende Nederlanders, die al een aantal jaren ons project van harte aanbevelen en, wanneer de tijd er maar even voor beschikbaar is, zich er ook daadwerkelijk voor willen inzetten. Zij zijn: Sacha de Boer (fotograaf, voorheen NOS-journaal), Frits Barend (TV Presentator), Tom Egbers (NOS-sport tv) en Rick Nieman (voorheen RTL4, TV). Deze ambassadeurs hebben een grote uitstraling, waardoor elke aanbeveling, ieder goed idee en warme gedachte naar en voor Eco-Trust, de belangstelling van mogelijke gulle gevers voor ons project stimuleert.

  Dat de ambassadeurs van harte welkom zijn op evenementen van Eco-Trust spreekt natuurlijk vanzelf.

  broken image

  Rick Nieman

  Kleinschalig en doelgericht

  Het belang van het TRUST project is voor mij mede dat het zo kleinschalig en doelgericht is. Dat mensen de middelen tot hun beschikking krijgen als een steun in de rug waardoor zij op de duur zichzelf kunnen redden. Dit project laat zien dat er niet onbeperkt geld en goederen gegeven hoeven te worden. Met verhoudingsgewijs weinig middelen worden de kinderen later als volwaardige en goed opgeleide burgers aan de Indiase samenleving afgeleverd.

  broken image

  Frits Barend

  Kleinschallig

  Een druppel op de gloeiende plaat is altijd nog beter dan geen druppel. Dat maken de vrijwilligers in Nederland, die zich voor het TRUST project inzetten door middel van kleinschalige projecten, duidelijk. Het is goed dat er voor landen, zoals India, met zoveel armoede en zo weinig onderwijs, een kansrijke toekomst gecreëerd wordt. Daarom steun ik dit project en raad ik anderen aan dit ook te doen.

  broken image

  Tom Egbers

  Geef kinderen een kans

  Kinderen staan bij mij in hoog aanzien. En zeker kinderen die kansloos geboren worden. Kinderen die vaak wezen zijn of door hun ouders weggegeven worden omdat zij te arm zijn om hen in het leven te houden. Als kinderen eenmaal uit een bepaalde maatschappelijke kaste voortkomen hebben ze in India geen schijn van kans op een gelukkig leven. Het TRUST project draagt duidelijk als streefmotto de gedachte dat ieder kind, uit welke kaste dan ook, de kansen krijgt iets van zijn leven te maken.

  broken image

  Sacha de Boer

  Niets aan de Strijkstok

  Ik vind het belangrijk om het TRUST project te steunen, omdat het zo direct van invloed is op een kleine gemeenschap. Daardoor blijft er niks aan de strijkstokken hangen. Zowel zij daar in India als wij hier in het westen zien meteen het resultaat. Het is ook belangrijk dat er bij dit project zoveel aandacht is voor onderwijs voor de kinderen. Dit kan nu en in de toekomst een groot verschil maken voor de k de ansen van een gemeenschap.